N'THELB

Franca, vendi i parë në botë që e bën abortin të drejtë kushtetuese
N'THELB

Franca, vendi i parë në botë që e bën abortin të drejtë kushtetuese

05/03/2024

Pas katër dekadash lind shpresë për kurimin e endometriozës, një ilaç ka rezultuar efikas
N'THELB

Pas katër dekadash lind shpresë për kurimin e endometriozës, një ilaç ka rezultuar efikas

27/02/2024

Rënia e flokëve ndikon në shëndetin mendor të burrave, Grubi: E përjetova shumë keq
N'THELB

Rënia e flokëve ndikon në shëndetin mendor të burrave, Grubi: E përjetova shumë keq

Fisnik Xhelili

27/02/2024

Gratë, Biznesi dhe Ligji: Maqedonia e Veriut ka marrë 85 pikë nga 100, nevojiten reforma
N'THELB

Gratë, Biznesi dhe Ligji: Maqedonia e Veriut ka marrë 85 pikë nga 100, nevojiten reforma

Ardit Ramadani

22/02/2024

Ka dyshime për sulme seksuale dhe trajtim çnjerëzor të grave palestineze nga ushtria izraelite, sipas OKB-së
N'THELB

Ka dyshime për sulme seksuale dhe trajtim çnjerëzor të grave palestineze nga ushtria izraelite, sipas OKB-së

Ardit Ramadani

20/02/2024

Greqia bëhet vendi i parë i krishterë ortodoks që legalizon martesat e së njëjtës gjini
N'THELB

Greqia bëhet vendi i parë i krishterë ortodoks që legalizon martesat e së njëjtës gjini

16/02/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia