N'THELB

Luiziana mundësoi tredhjen kirurgjikale të pedofilëve, Maqedonia hoqi kastrimin kimik dhe uli dënimet
N'THELB

Luiziana mundësoi tredhjen kirurgjikale të pedofilëve, Maqedonia hoqi kastrimin kimik dhe uli dënimet

Ardit Ramadani

05/06/2024

Gratë po diagnostikohen me ADHD me ritme të paprecedentë. Pse?
N'THELB

Gratë po diagnostikohen me ADHD me ritme të paprecedentë. Pse?

05/06/2024

Për herë të parë regjistrohet epidemi e HIV-it në Maqedoninë e Veriut, tek një grup i caktuar i popullatës
N'THELB

Për herë të parë regjistrohet epidemi e HIV-it në Maqedoninë e Veriut, tek një grup i caktuar i popullatës

Fisnik Xhelili

29/05/2024

Pritshmëri shumë, paga dhe pozita pak: Diskriminimi i mjekeve gra në sektorin e shëndetësisë
N'THELB

Pritshmëri shumë, paga dhe pozita pak: Diskriminimi i mjekeve gra në sektorin e shëndetësisë

Blerina Qamili

22/05/2024

Në Shkup hapet qendra për këshillim dhe mbëshetje psikologjike pa pagesë të djemve dhe burrave
N'THELB

Në Shkup hapet qendra për këshillim dhe mbëshetje psikologjike pa pagesë të djemve dhe burrave

Fisnik Xhelili

16/05/2024

Eurovizionin për herë të parë e fiton një person jobinar, Nemo bëri thirrje për më shumë të drejta
N'THELB

Eurovizionin për herë të parë e fiton një person jobinar, Nemo bëri thirrje për më shumë të drejta

13/05/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia