PASOJA

Në RMV shumë të infektuar me HIV nuk e dinë se e kanë sëmundjen, 21 të vdekur për 4 vite
PASOJA

Në RMV shumë të infektuar me HIV nuk e dinë se e kanë sëmundjen, 21 të vdekur për 4 vite

Ardit Ramadani

01/12/2022

Në Ballkan dominojnë burrat në aktin e vetvrasjes
PASOJA

Në Ballkan dominojnë burrat në aktin e vetvrasjes

Ardit Ramadani

06/11/2022

Pse në nëntor disa burra rritin mustaqet dhe mjekrën?
PASOJA

Pse në nëntor disa burra rritin mustaqet dhe mjekrën?

Ardit Ramadani

05/11/2022

RMV, gazetarët „cak
PASOJA

RMV, gazetarët „cak" i ofendimeve, tentativave për diskreditim, kërcënimeve dhe sulmeve të ndryshme

Fisnik Xhelili

11/10/2022

Tetova në mbrojtje të vajzave dhe grave, gjykatat të dënojnë siç duhet dhunuesit dhe pedofilët
PASOJA

Tetova në mbrojtje të vajzave dhe grave, gjykatat të dënojnë siç duhet dhunuesit dhe pedofilët

Fisnik Xhelili

02/09/2022

Në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup u protestua për mbrojtje të grave dhe vajzave, u kërkua dënim maksimal për dhunuesit
PASOJA

Në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup u protestua për mbrojtje të grave dhe vajzave, u kërkua dënim maksimal për dhunuesit

Rita Behadini

31/08/2022