SEEN

Analizë: Përveç urrejtjes në rrjetet-sociale, gratë në MV përballen edhe me paaftësinë e kompetentëve
SEEN

Analizë: Përveç urrejtjes në rrjetet-sociale, gratë në MV përballen edhe me paaftësinë e kompetentëve

Fisnik Xhelili

11/11/2023

Tagged, një fotografi që të ndyshon jetën
SEEN

Tagged, një fotografi që të ndyshon jetën

Besa Tusha

13/07/2022

RMV-ja „parajsë
SEEN

RMV-ja „parajsë" për ngacmuesit në internet, viktimat në vend të policisë i drejtohen familjes

Ardit Ramadani

07/07/2022

“Mollëkuqja” me ekspozitë në tre qytete: Policia të marrë seriozisht raportimet e mesazheve ngacmuese në rrjet
SEEN

“Mollëkuqja” me ekspozitë në tre qytete: Policia të marrë seriozisht raportimet e mesazheve ngacmuese në rrjet

Fisnik Xhelili

26/06/2022

Euphoria: Jeta e njeriut nuk është dy minuta por një video dy minutshe mund t'i japë fund jetës së njeriut
SEEN

Euphoria: Jeta e njeriut nuk është dy minuta por një video dy minutshe mund t'i japë fund jetës së njeriut

Besa Tusha

20/06/2022

„Dhoma Publike”, një grup, shumë skandale, dhjetëra viktima, por pak dhe minimalisht të dënuar
SEEN

„Dhoma Publike”, një grup, shumë skandale, dhjetëra viktima, por pak dhe minimalisht të dënuar

Zenel Miftari

06/06/2022

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia