FEMINISTING

Liri Kuçi në
FEMINISTING

Liri Kuçi në "Tregime Pjeshkash": Ndërro syzet, be positive!

Liri Kuçi

12/04/2024

Historike, për herë të parë dy arbitre shqiptare do të drejtojnë një ndeshje të Champions League
FEMINISTING

Historike, për herë të parë dy arbitre shqiptare do të drejtojnë një ndeshje të Champions League

Fisnik Xhelili

29/01/2024

Të përdorësh artin si armë në
FEMINISTING

Të përdorësh artin si armë në "luftën" me patriarkatin, flet për Mollëkuqja Elga Mitre

Fisnik Xhelili

26/12/2023

Pa privatësi, pa ujë: Gratë në Gaza përdorin ilaçe për shtyrjen e ciklit menstrual
FEMINISTING

Pa privatësi, pa ujë: Gratë në Gaza përdorin ilaçe për shtyrjen e ciklit menstrual

Ardit Ramadani

05/11/2023

Maqedonia e Veriut rënditet e 44-ta në botë për ofrimin e sigurisë, paqes dhe barazisë grave
FEMINISTING

Maqedonia e Veriut rënditet e 44-ta në botë për ofrimin e sigurisë, paqes dhe barazisë grave

Ardit Ramadani

24/10/2023

Kontrolle pa pagesë në Shkup për gratë në menopauzë, prej 16 deri më 20 tetor, s'ka nevojë për termin as udhëzim
FEMINISTING

Kontrolle pa pagesë në Shkup për gratë në menopauzë, prej 16 deri më 20 tetor, s'ka nevojë për termin as udhëzim

Ardit Ramadani

13/10/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia