N'THELB

Kosovë, 3 vitë e 6 muaj burg për Blend Vrajollin, tentoi të organizojë sulm terrorist ndaj komunitetit LGBTIQ+
N'THELB

Kosovë, 3 vitë e 6 muaj burg për Blend Vrajollin, tentoi të organizojë sulm terrorist ndaj komunitetit LGBTIQ+

13/03/2024

Mbi 3 mijë fëmijë lypës në Maqedoni, vajzat përdoren edhe për ofrim të shërbimeve seksuale
N'THELB

Mbi 3 mijë fëmijë lypës në Maqedoni, vajzat përdoren edhe për ofrim të shërbimeve seksuale

Era Gjakova

11/03/2024

Ndikimi i hormoneve përgjatë ciklit menstrual, intervistë me gjinekologen Luljeta Mulaki
N'THELB

Ndikimi i hormoneve përgjatë ciklit menstrual, intervistë me gjinekologen Luljeta Mulaki

Era Gjakova

06/03/2024

Franca, vendi i parë në botë që e bën abortin të drejtë kushtetuese
N'THELB

Franca, vendi i parë në botë që e bën abortin të drejtë kushtetuese

05/03/2024

Pas katër dekadash lind shpresë për kurimin e endometriozës, një ilaç ka rezultuar efikas
N'THELB

Pas katër dekadash lind shpresë për kurimin e endometriozës, një ilaç ka rezultuar efikas

27/02/2024

Rënia e flokëve ndikon në shëndetin mendor të burrave, Grubi: E përjetova shumë keq
N'THELB

Rënia e flokëve ndikon në shëndetin mendor të burrave, Grubi: E përjetova shumë keq

Fisnik Xhelili

27/02/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia