MARRE

Në RMV gratë
MARRE

Në RMV gratë "rrjepen" financiarisht pa të drejtë nga gjinekologët amë, shërbimet s'duhet të paguhen

Fatlume Dervishi

17/06/2023

15 muaj burg për anesteziologun nga Tetova që incizoi pacientet gra në Tik-Tok
MARRE

15 muaj burg për anesteziologun nga Tetova që incizoi pacientet gra në Tik-Tok

17/05/2023

11 persona keqpërdorën seksualisht të miturën në Maqedoninë e Veriut
MARRE

11 persona keqpërdorën seksualisht të miturën në Maqedoninë e Veriut

Fisnik Xhelili

12/05/2023

N'semafor t'kuq: Ç'janë menstruacionet dhe pse ngurrojmë t'i thërrasim në emër?
MARRE

N'semafor t'kuq: Ç'janë menstruacionet dhe pse ngurrojmë t'i thërrasim në emër?

Fisnik Xhelili

30/04/2023

Nevojat e grave,
MARRE

Nevojat e grave, "peng" i inateve politike - produktet menstruale taksohen si produkte luksi

Fatlume Dervishi

12/04/2023

Këto janë katër fazat e ciklit menstural, mësoni simptomet e secilës prej tyre
MARRE

Këto janë katër fazat e ciklit menstural, mësoni simptomet e secilës prej tyre

28/12/2022