CEO

„Çdo ditë 8 mars” – Mollëkuqja filloi fushatën vetëdijësuese në Tetovë, Gostivar dhe Tearcë
CEO

„Çdo ditë 8 mars” – Mollëkuqja filloi fushatën vetëdijësuese në Tetovë, Gostivar dhe Tearcë

Fisnik Xhelili

01/03/2022

Tetovë: Profesoresha Jashari me urdhëra seksist, kërkon të kufizojë veshjen e nxënësve ndonëse të njëjtat kanë uniforma
CEO

Tetovë: Profesoresha Jashari me urdhëra seksist, kërkon të kufizojë veshjen e nxënësve ndonëse të njëjtat kanë uniforma

21/02/2022

Seksiste, të papërgjegjshme dhe të dëmshme për kauzën feministe - e cilëson „Mollëkuqja
CEO

Seksiste, të papërgjegjshme dhe të dëmshme për kauzën feministe - e cilëson „Mollëkuqja" deklaratën e Teuta Arifit në TV21

Ardit Ramadani

16/02/2022

Punëtorët seksual në RMV kërkuan të drejtat e tyre në shesh, „Mollëkuqja” mbështet kërkesat e tyre
CEO

Punëtorët seksual në RMV kërkuan të drejtat e tyre në shesh, „Mollëkuqja” mbështet kërkesat e tyre

Ardit Ramadani

17/12/2021

Fushata „Seen” përmbyllet me një mural, Luma: Shërben si alarm afatgjatë për të raportuar mesazhet ngacmuese
CEO

Fushata „Seen” përmbyllet me një mural, Luma: Shërben si alarm afatgjatë për të raportuar mesazhet ngacmuese

Ardit Ramadani

07/12/2021

Mollëkuqja: Vajzat t'i raportojnë mesazhet ngacmuese që pranojnë në rrjete sociale
CEO

Mollëkuqja: Vajzat t'i raportojnë mesazhet ngacmuese që pranojnë në rrjete sociale

Fisnik Xhelili

26/10/2021