N'THELB

ANALIZË - N'kampanjë kah oksidenti, n'veprime kah orienti
N'THELB

ANALIZË - N'kampanjë kah oksidenti, n'veprime kah orienti

Fisnik Xhelili

17/04/2023

N'THELB

"Infertiliteti", këto janë shkaqet dhe faktorët e rrezikut

Ardit Ramadani

07/04/2023

Rritje simbolike e pjesëmarrjes së grave në Qeverinë e RMV-së, përfaqësimi mbetet i ulët
N'THELB

Rritje simbolike e pjesëmarrjes së grave në Qeverinë e RMV-së, përfaqësimi mbetet i ulët

Fisnik Xhelili

08/03/2023

Të dhënat për kancerin në qafën e mitrës në RMV janë shqetësuese, diagnostifikimi i hershëm mund të shpëtojë jetë
N'THELB

Të dhënat për kancerin në qafën e mitrës në RMV janë shqetësuese, diagnostifikimi i hershëm mund të shpëtojë jetë

Rita Behadini

30/01/2023

RMV, nuk ka shkurtim të pushimit të lindjes për nënat, edhe baballarët mund të shfrytëzojnë pushim prej katër muajsh
N'THELB

RMV, nuk ka shkurtim të pushimit të lindjes për nënat, edhe baballarët mund të shfrytëzojnë pushim prej katër muajsh

Fisnik Xhelili

16/01/2023

Gratë mbetën nën hijen e burrave edhe gjatë vitit 2022 në Maqedoninë e Veriut
N'THELB

Gratë mbetën nën hijen e burrave edhe gjatë vitit 2022 në Maqedoninë e Veriut

Fisnik Xhelili

12/01/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2023 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia