N'THELB

Sfidat etike të inteligjencës artificiale në kontekstin e dhunës me bazë gjinore
N'THELB

Sfidat etike të inteligjencës artificiale në kontekstin e dhunës me bazë gjinore

Martina Lozanoska Najdovska

05/02/2024

Arbnora Memeti në
N'THELB

Arbnora Memeti në "Llafe Grash": Pa marrë parasysh për çka flet, merr komente ofenduese në internet

Rita Behadini

23/01/2024

Në Gostivar sot filloi shpërndarja e 100 kuponëve për mamografi dhe kontroll të gjirit falas
N'THELB

Në Gostivar sot filloi shpërndarja e 100 kuponëve për mamografi dhe kontroll të gjirit falas

Ardit Ramadani

23/01/2024

Gjidhënia: Sfidat e heshtura të nënave, bisedë me eksperten e laktacionit, Zamira Bolani
N'THELB

Gjidhënia: Sfidat e heshtura të nënave, bisedë me eksperten e laktacionit, Zamira Bolani

Fisnik Xhelili

22/01/2024

50 mijë gra shtatzëna në Gaza kanë nevojë për ndihmë, sistemi shëndetësor është shkatërruar
N'THELB

50 mijë gra shtatzëna në Gaza kanë nevojë për ndihmë, sistemi shëndetësor është shkatërruar

Ardit Ramadani

15/01/2024

Merita Abazi në
N'THELB

Merita Abazi në "Llafe Grash": "Bashkëshorti im ka ndarë çdo punë shtëpie me mua"

Rita Behadini

15/01/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia