N'THELB

Politikanet dobët e njohin dhe denoncojnë dhunën ndaj grave në politikë
N'THELB

Politikanet dobët e njohin dhe denoncojnë dhunën ndaj grave në politikë

Fatime Fazliji

27/11/2023

Ka progres, ka mangësi - Kodi i ri Penal në MV s'e njeh femicidin dhe dhunën ekonomike, çfarë duhet bërë?
N'THELB

Ka progres, ka mangësi - Kodi i ri Penal në MV s'e njeh femicidin dhe dhunën ekonomike, çfarë duhet bërë?

Fatlume Dervishi

21/11/2023

Një dekadë, afër dy mijë viktima - kanceri i prostatës shumë prezent te burrat në Maqedoninë e Veriut
N'THELB

Një dekadë, afër dy mijë viktima - kanceri i prostatës shumë prezent te burrat në Maqedoninë e Veriut

Fisnik Xhelili

20/11/2023

Shkup, nga 20 deri më 26 nëntor testime falas për burrat për sëmundje seksualisht të transmetueshme
N'THELB

Shkup, nga 20 deri më 26 nëntor testime falas për burrat për sëmundje seksualisht të transmetueshme

Fisnik Xhelili

19/11/2023

Të dhënat për (pa) barazinë gjinore në MV tashmë do të vizualizohen në një ueb-faqe të Entit për Statistika
N'THELB

Të dhënat për (pa) barazinë gjinore në MV tashmë do të vizualizohen në një ueb-faqe të Entit për Statistika

Fisnik Xhelili

14/11/2023

Komisioni Evropian e bën për pesë pare Maqedoninë e Veriut në fushën e barazisë gjinore, s'ka progres
N'THELB

Komisioni Evropian e bën për pesë pare Maqedoninë e Veriut në fushën e barazisë gjinore, s'ka progres

Ardit Ramadani

09/11/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2023 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia