Aktrimi për vajzat nuk është më 'tabu', Sabina M.Asllanaj thotë se kjo mendësi i takon të kaluarës
DORA VETË

Aktrimi për vajzat nuk është më 'tabu', Sabina M.Asllanaj thotë se kjo mendësi i takon të kaluarës

Fisnik Xhelili

06/12/2023

Hapi bibliotekën shqipe në Manastir, Selimi për Mollëkuqja: Më thanë je vajzë, do frikësohesh lehtë
DORA VETË

Hapi bibliotekën shqipe në Manastir, Selimi për Mollëkuqja: Më thanë je vajzë, do frikësohesh lehtë

Era Gjakova

05/12/2023

'Mos qaj, ti je burrë', mendësia patriarkale detyron burrat t'i fshehin ndjenjat, fenomen i rrezikshëm
PASOJA

'Mos qaj, ti je burrë', mendësia patriarkale detyron burrat t'i fshehin ndjenjat, fenomen i rrezikshëm

Almira Xhaferi

30/11/2023

TË FUNDIT

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2023 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia