N'THELB

Vjollcë Berisha në
N'THELB

Vjollcë Berisha në "Llafe Grash": Nuk kam pasur pengesa që të mos jem në një pozicion vetëm sepse jam grua

Rita Behadini

11/01/2024

Hulumtim: Çfarë po ndodh me rastin e 14 vjeçares që u keqpërdor seksualisht nga 11 persona?
N'THELB

Hulumtim: Çfarë po ndodh me rastin e 14 vjeçares që u keqpërdor seksualisht nga 11 persona?

Ardit Ramadani

10/01/2024

Për tre vite 162 gra janë vrarë në Ballkanin Perëndimor, shtetet s'e njohin femicidin ligjërisht
N'THELB

Për tre vite 162 gra janë vrarë në Ballkanin Perëndimor, shtetet s'e njohin femicidin ligjërisht

Fisnik Xhelili

04/01/2024

Rolet gjinore dhe krevati i Prokrustit
N'THELB

Rolet gjinore dhe krevati i Prokrustit

Muhamed Veliu

04/01/2024

Gratë dhe viti 2023 në Maqedoninë e Veriut: Dhunë, gjuhë e urrejtjes, pabarazi dhe diskriminim
N'THELB

Gratë dhe viti 2023 në Maqedoninë e Veriut: Dhunë, gjuhë e urrejtjes, pabarazi dhe diskriminim

Fisnik Xhelili

02/01/2024

Spitali i Tetovës hapi shkollën e gjidhënies, u ofron ndihmë shtatzënave për procesin e para dhe pas lindjes
N'THELB

Spitali i Tetovës hapi shkollën e gjidhënies, u ofron ndihmë shtatzënave për procesin e para dhe pas lindjes

Era Gjakova

28/12/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia