SEKSIZËM

Burrat jashtë bashkësive martesore nuk mund të formojnë në Maqedoni familje monoprindërore me metoda artificiale
SEKSIZËM

Burrat jashtë bashkësive martesore nuk mund të formojnë në Maqedoni familje monoprindërore me metoda artificiale

Rita Behadini

19/07/2022

„Kaltër për djem, rozë për vajza”, RMV – Prindërit ankohen për mungesë të lodrave dhe teshave unisex
SEKSIZËM

„Kaltër për djem, rozë për vajza”, RMV – Prindërit ankohen për mungesë të lodrave dhe teshave unisex

Evi Shkopi

17/05/2022

Transgjinorët, në pritje të ndryshimeve ligjore për avancimin e të drejtave të tyre
SEKSIZËM

Transgjinorët, në pritje të ndryshimeve ligjore për avancimin e të drejtave të tyre

Era Gjakova

30/04/2022

Aborti selektiv në RMV: Vajzat abortohen vetëm sepse janë vajza, por shteti nuk ka të dhëna
SEKSIZËM

Aborti selektiv në RMV: Vajzat abortohen vetëm sepse janë vajza, por shteti nuk ka të dhëna

Vjollca Aliti

13/11/2021

Analisti Rafajllovski me shembuj ofendues dhe seksist tenton
SEKSIZËM

Analisti Rafajllovski me shembuj ofendues dhe seksist tenton "të sqarojë" krizën energjetike në RMV

Ardit Ramadani

08/11/2021

FNH ka ndryshuar rregulloren
SEKSIZËM

FNH ka ndryshuar rregulloren "seksiste" të veshjes , lojtaret e hendbollit do të mund të veshin pantollona të shkurta

Rita Behadini

02/11/2021