N'THELB

Në RMV së fundmi ka pasur epidemi të disa sëmundjeve seksuale, qytetarët të painformuar për shëndetin reproduktiv
N'THELB

Në RMV së fundmi ka pasur epidemi të disa sëmundjeve seksuale, qytetarët të painformuar për shëndetin reproduktiv

Fisnik Xhelili

29/05/2023

Të paktën formalisht, RMV-ja ndër vite ka përparuar në fushën e barazisë gjinore
N'THELB

Të paktën formalisht, RMV-ja ndër vite ka përparuar në fushën e barazisë gjinore

Fisnik Xhelili

25/05/2023

Maqedonia e Veriut po e ndryshon Kodin Zgjedhor, a do të rritet numri i grave në Kuvend?
N'THELB

Maqedonia e Veriut po e ndryshon Kodin Zgjedhor, a do të rritet numri i grave në Kuvend?

Fatlume Dervishi

17/05/2023

Në RMV më shumë gra me depresion, ndër shkaqet kryesore pozita e tyre në shoqëri
N'THELB

Në RMV më shumë gra me depresion, ndër shkaqet kryesore pozita e tyre në shoqëri

Fatlume Dervishi

11/05/2023

Gratë në punë, kur është koha për pushim dhe ç'thotë ligji?
N'THELB

Gratë në punë, kur është koha për pushim dhe ç'thotë ligji?

Fatlume Dervishi

30/04/2023

Gratë të vetëdijshme për dhunën ekonomike, më vështirë njihet sepse është e mbuluar me deklarata dashurie
N'THELB

Gratë të vetëdijshme për dhunën ekonomike, më vështirë njihet sepse është e mbuluar me deklarata dashurie

Fatime Fazliji

28/04/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia