EDUKIM SEKSUAL
Shteti s'ndërmerr asgjë për parandalim, numri i të miturave rome që ngelin shtatzënë është alarmant
PASOJA

Shteti s'ndërmerr asgjë për parandalim, numri i të miturave rome që ngelin shtatzënë është alarmant

Fatlume Dervishi

30/05/2023

Në RMV gratë
MARRE

Në RMV gratë "rrjepen" financiarisht pa të drejtë nga gjinekologët amë, shërbimet s'duhet të paguhen

Fatlume Dervishi

17/06/2023

Në RMV për 10 vjet, mbi 2 mijë gra janë prekur nga endometrioza - për çfarë bëhet fjalë?
N'THELB

Në RMV për 10 vjet, mbi 2 mijë gra janë prekur nga endometrioza - për çfarë bëhet fjalë?

Fisnik Xhelili

27/06/2023

Nevoja për njohjen juridike të gjinisë së transgjinorëve nxiti dezinformata, çfarë përmban nisma ligjore?
N'THELB

Nevoja për njohjen juridike të gjinisë së transgjinorëve nxiti dezinformata, çfarë përmban nisma ligjore?

Fatlume Dervishi

29/06/2023

Shumë gra në Maqedoninë e Veriut krijojnë familje monoprindërore përmes spermës së donuar
N'THELB

Shumë gra në Maqedoninë e Veriut krijojnë familje monoprindërore përmes spermës së donuar

Ardit Ramadani

30/06/2023

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?
FEMINISTING

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?

Almira Xhaferi

20/07/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia