EDUKIM SEKSUAL
Ne, burrat e shekullit XXI
PASOJA

Ne, burrat e shekullit XXI

Ilir Saliu

04/11/2023

Për shëndetin seksual nxënësit
MARRE

Për shëndetin seksual nxënësit "mësojnë" nga interneti, kjo lëndë assesi të përfshihet në kurrikulat shkollore

Fisnik Xhelili

07/11/2023

Spitali i Tetovës hapi shkollën e gjidhënies, u ofron ndihmë shtatzënave për procesin e para dhe pas lindjes
N'THELB

Spitali i Tetovës hapi shkollën e gjidhënies, u ofron ndihmë shtatzënave për procesin e para dhe pas lindjes

Era Gjakova

28/12/2023

Mbi miratimin: Jo do të thotë jo
MARRE

Mbi miratimin: Jo do të thotë jo

Rrezearta Elezi

08/01/2024

Hulumtim: Çfarë po ndodh me rastin e 14 vjeçares që u keqpërdor seksualisht nga 11 persona?
N'THELB

Hulumtim: Çfarë po ndodh me rastin e 14 vjeçares që u keqpërdor seksualisht nga 11 persona?

Ardit Ramadani

10/01/2024

Me ndryshimet ligjore, “pëlqimi” do jetë faktor kyç në rastet e sulmeve seksuale
N'THELB

Me ndryshimet ligjore, “pëlqimi” do jetë faktor kyç në rastet e sulmeve seksuale

Ardit Ramadani

06/02/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia