EDUKIM SEKSUAL
N'THELB

"Vërtetim që bebja ekzistoi", në Angli u jepen certifikata grave që kanë përjetuar abort spontan

Përkthim

28/03/2024

'Mollëkuqja' ishte në marshin për të drejtat e transgjinorëve në Shkup, Miliq: Kërkojmë pranimin ligjor të gjinisë
MARRE

'Mollëkuqja' ishte në marshin për të drejtat e transgjinorëve në Shkup, Miliq: Kërkojmë pranimin ligjor të gjinisë

Fatos Grubi

29/03/2024

OKB-ja miratoi rezolutën e parë për mbrojtjen e të drejtave të personave interseks
MARRE

OKB-ja miratoi rezolutën e parë për mbrojtjen e të drejtave të personave interseks

Përkthim

12/04/2024

Jo vetëm nga seksi, infeksionet seksuale vijnë edhe nga puthja dhe gishtat: Si të mbrohemi?
MARRE

Jo vetëm nga seksi, infeksionet seksuale vijnë edhe nga puthja dhe gishtat: Si të mbrohemi?

Ardit Ramadani

23/04/2024

Klitorisi: Çka është, ku gjendet dhe për çka shërben?
MARRE

Klitorisi: Çka është, ku gjendet dhe për çka shërben?

Ardit Ramadani

25/04/2024

Menstruacionet e para: Çfarë të prisni?
MARRE

Menstruacionet e para: Çfarë të prisni?

Përkthim

26/04/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia