EDUKIM SEKSUAL
RMV, nuk ka edukim seksual për fëmijët deri në 4 vjet
N'THELB

RMV, nuk ka edukim seksual për fëmijët deri në 4 vjet

Fisnik Xhelili

18/12/2022

Këto janë katër fazat e ciklit menstural, mësoni simptomet e secilës prej tyre
MARRE

Këto janë katër fazat e ciklit menstural, mësoni simptomet e secilës prej tyre

28/12/2022

Për gratë jetike ndërsa për shtetin luksoze - produktet menstruale tatimohen si cigaret dhe alkooli
FEMINISTING

Për gratë jetike ndërsa për shtetin luksoze - produktet menstruale tatimohen si cigaret dhe alkooli

Ardit Ramadani

16/01/2023

Skandal, pacientja nga Tetova:
PASOJA

Skandal, pacientja nga Tetova: "Më dhanë diagnozë të rreme për kancer, m'i hoqën gjinjtë"

Ardit Ramadani

15/03/2023

Adelina Badivuku në Tregime Pjeshkash: Ndjej dhimbje për vajzat që vriten që në bark, veç pse nuk janë djem
FEMINISTING

Adelina Badivuku në Tregime Pjeshkash: Ndjej dhimbje për vajzat që vriten që në bark, veç pse nuk janë djem

Adelina Toplica Badivuku

06/04/2023

N'THELB

"Infertiliteti", këto janë shkaqet dhe faktorët e rrezikut

Ardit Ramadani

07/04/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia