EDUKIM SEKSUAL
Nevojat e grave,
MARRE

Nevojat e grave, "peng" i inateve politike - produktet menstruale taksohen si produkte luksi

Fatlume Dervishi

12/04/2023

RMV, 61-vjeçari nën hetime për plotësim të kënaqësive seksuale para fëmijëve
PASOJA

RMV, 61-vjeçari nën hetime për plotësim të kënaqësive seksuale para fëmijëve

Fisnik Xhelili

13/04/2023

Në RMV numri i të miturave që ngelin shtatzënë është ndër më të lartat në Evropë
PASOJA

Në RMV numri i të miturave që ngelin shtatzënë është ndër më të lartat në Evropë

Fisnik Xhelili

16/04/2023

RMV: As ligjet s'i parandalojnë dot fëmijët që të martohen, pasojat afatgjate
N'THELB

RMV: As ligjet s'i parandalojnë dot fëmijët që të martohen, pasojat afatgjate

Fisnik Xhelili

20/04/2023

N'semafor t'kuq: Ç'janë menstruacionet dhe pse ngurrojmë t'i thërrasim në emër?
MARRE

N'semafor t'kuq: Ç'janë menstruacionet dhe pse ngurrojmë t'i thërrasim në emër?

Fisnik Xhelili

30/04/2023

Në RMV së fundmi ka pasur epidemi të disa sëmundjeve seksuale, qytetarët të painformuar për shëndetin reproduktiv
N'THELB

Në RMV së fundmi ka pasur epidemi të disa sëmundjeve seksuale, qytetarët të painformuar për shëndetin reproduktiv

Fisnik Xhelili

29/05/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia