EDUKIM SEKSUAL
Ri-virgjërimi për t'i kënaqur apetitet patriarkale, i pranishëm edhe në Maqedoninë e Veriut
PASOJA

Ri-virgjërimi për t'i kënaqur apetitet patriarkale, i pranishëm edhe në Maqedoninë e Veriut

Fatos Grubi

03/09/2023

N'THELB

"Ka pasoja potencialisht kancerogjene", çdo vit më shumë vajza përballen me pubertet të hershëm, pse?

Era Gjakova

10/09/2023

Kontrolle pa pagesë në Shkup për gratë në menopauzë, prej 16 deri më 20 tetor, s'ka nevojë për termin as udhëzim
FEMINISTING

Kontrolle pa pagesë në Shkup për gratë në menopauzë, prej 16 deri më 20 tetor, s'ka nevojë për termin as udhëzim

Ardit Ramadani

13/10/2023

Paradoks: Autoritetet apelojnë për kontrolle të gjirit por termine të lira s'ka, statistikat ngrenë alarmin
N'THELB

Paradoks: Autoritetet apelojnë për kontrolle të gjirit por termine të lira s'ka, statistikat ngrenë alarmin

Ardit Ramadani

17/10/2023

Shëndeti i grave s'është prioritet për MV-në, bisedë me të mbijetuarën nga kanceri i gjirit, me një aktiviste dhe një mjeke
N'THELB

Shëndeti i grave s'është prioritet për MV-në, bisedë me të mbijetuarën nga kanceri i gjirit, me një aktiviste dhe një mjeke

Almira Xhaferi

28/10/2023

Alarm: Dhjetëra raste me sëmundje seksualisht të tranmestueshme çdo vit në MV, këto janë më të shpeshtat
N'THELB

Alarm: Dhjetëra raste me sëmundje seksualisht të tranmestueshme çdo vit në MV, këto janë më të shpeshtat

Fisnik Xhelili

31/10/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia