BARAZIA GJINORE
Gratë shumë më vështirë arrinë pavarësinë ekonomike, punojnë punë që paguhen më pak 
N'THELB

Gratë shumë më vështirë arrinë pavarësinë ekonomike, punojnë punë që paguhen më pak 

Rita Behadini

01/11/2021

Pavarësia ekonomike e grave, parakusht për ta parandaluar dhunën ndaj tyre
PASOJA

Pavarësia ekonomike e grave, parakusht për ta parandaluar dhunën ndaj tyre

Zenel Miftari

21/11/2021

Frikë nga barazia
N'THELB

Frikë nga barazia

Nazim Rashidi

19/12/2021

Adelina Marku fituese e çmimit
DORA VETË

Adelina Marku fituese e çmimit "Jasmin": Beteja jonë është më e rëndë e më e gjatë, por prandaj ka karakter madhështor

Adelina Marku

21/12/2021

RMV: Rruga në të cilën kalojnë gratë e përfshira në politikë është rrugë me pengesa
SEEN

RMV: Rruga në të cilën kalojnë gratë e përfshira në politikë është rrugë me pengesa

Vjollca Aliti

03/01/2022

RMV: Thyejnë paragjykimet shoqërore, për nëntë muaj mbi 4000 vajza janë pajisur me patentë shoferi
N'THELB

RMV: Thyejnë paragjykimet shoqërore, për nëntë muaj mbi 4000 vajza janë pajisur me patentë shoferi

Vjollca Aliti

08/01/2022

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia