BARAZIA GJINORE
Shefkije Alasani në Tregime Pjeshkash: Unë dhe liria ime, kemi luftuar shumë për njëra tjetrën
FEMINISTING

Shefkije Alasani në Tregime Pjeshkash: Unë dhe liria ime, kemi luftuar shumë për njëra tjetrën

Shefkije Alasani

26/03/2023

Eli Krasniqi për Tregime Pjeshkash: Hulumtimi në terren ma ka fuqizu tutje festimin e njerëzve të mirë, gra e burra
FEMINISTING

Eli Krasniqi për Tregime Pjeshkash: Hulumtimi në terren ma ka fuqizu tutje festimin e njerëzve të mirë, gra e burra

Elife (Eli) Krasniqi

29/03/2023

Mediat nxitën gjuhë të urrejtjes kundrejt dy vajzave të mitura, komentuesit „vërshuan
CEO

Mediat nxitën gjuhë të urrejtjes kundrejt dy vajzave të mitura, komentuesit „vërshuan" me ofendime dhe shpifje

02/04/2023

Adelina Badivuku në Tregime Pjeshkash: Ndjej dhimbje për vajzat që vriten që në bark, veç pse nuk janë djem
FEMINISTING

Adelina Badivuku në Tregime Pjeshkash: Ndjej dhimbje për vajzat që vriten që në bark, veç pse nuk janë djem

Adelina Toplica Badivuku

06/04/2023

141700 është linja pa pagesë në gjuhën shqipe për paraqitje të dhunës në familje
PASOJA

141700 është linja pa pagesë në gjuhën shqipe për paraqitje të dhunës në familje

Rita Behadini

07/04/2023

Nga dhuna deri te „muaji i mjaltit
PASOJA

Nga dhuna deri te „muaji i mjaltit" - si funksionon kurthi i dhunës në familje?

Fatlume Dervishi

08/04/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia