BARAZIA GJINORE
Sara Milenkovska në Tregime Pjeshkash: Shkruaj në ditarin tim, sepse dikush shkroi para meje dhe më dha forcë
FEMINISTING

Sara Milenkovska në Tregime Pjeshkash: Shkruaj në ditarin tim, sepse dikush shkroi para meje dhe më dha forcë

Sara Milenkovska

11/04/2023

Nevojat e grave,
MARRE

Nevojat e grave, "peng" i inateve politike - produktet menstruale taksohen si produkte luksi

Fatlume Dervishi

12/04/2023

Mbi 350 thirrje për ndihmë në muaj nga viktimat e dhunës në familje, ky është numri i linjës SOS
PASOJA

Mbi 350 thirrje për ndihmë në muaj nga viktimat e dhunës në familje, ky është numri i linjës SOS

Fisnik Xhelili

14/04/2023

Në RMV numri i të miturave që ngelin shtatzënë është ndër më të lartat në Evropë
PASOJA

Në RMV numri i të miturave që ngelin shtatzënë është ndër më të lartat në Evropë

Fisnik Xhelili

16/04/2023

ANALIZË - N'kampanjë kah oksidenti, n'veprime kah orienti
N'THELB

ANALIZË - N'kampanjë kah oksidenti, n'veprime kah orienti

Fisnik Xhelili

17/04/2023

Sindromi
PASOJA

Sindromi "Andrew Tate", si mund të ndikojë te të rinjtë në Maqedoninë e Veriut?

Ilir Saliu

19/04/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia