BARAZIA GJINORE
Në
FEMINISTING

Në "Termini im" do të futet rubrika "Shëndeti i grave", të gjitha ekzaminimet e grave në një vend

Fisnik Xhelili

25/01/2023

FEMINISTING

"Gratë në Kuvend" nuk pranojnë të nënshtrohen

Rita Behadini

27/01/2023

CEO

"Mollëkuqja" për deklaratën seksiste të zëvendësministrit Luçi: Mënyra e tillë e komunikimit përforcon dallimet dhe rolet gjinore

Rita Behadini

15/02/2023

Qytetarët marshuan më 8 mars:
FEMINISTING

Qytetarët marshuan më 8 mars: "A do të mbijetojnë gratë këtu?"

Rita Behadini

08/03/2023

Rritje simbolike e pjesëmarrjes së grave në Qeverinë e RMV-së, përfaqësimi mbetet i ulët
N'THELB

Rritje simbolike e pjesëmarrjes së grave në Qeverinë e RMV-së, përfaqësimi mbetet i ulët

Fisnik Xhelili

08/03/2023

Skandal, pacientja nga Tetova:
PASOJA

Skandal, pacientja nga Tetova: "Më dhanë diagnozë të rreme për kancer, m'i hoqën gjinjtë"

Ardit Ramadani

15/03/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia