MARRE

Historike: Për herë të parë në Maqedoninë e V. një person u dënua për gjuhë të urrejtjes ndaj komunitetit LGBTQ+
MARRE

Historike: Për herë të parë në Maqedoninë e V. një person u dënua për gjuhë të urrejtjes ndaj komunitetit LGBTQ+

14/04/2024

OKB-ja miratoi rezolutën e parë për mbrojtjen e të drejtave të personave interseks
MARRE

OKB-ja miratoi rezolutën e parë për mbrojtjen e të drejtave të personave interseks

Përkthim

12/04/2024

'Mollëkuqja' ishte në marshin për të drejtat e transgjinorëve në Shkup, Miliq: Kërkojmë pranimin ligjor të gjinisë
MARRE

'Mollëkuqja' ishte në marshin për të drejtat e transgjinorëve në Shkup, Miliq: Kërkojmë pranimin ligjor të gjinisë

Fatos Grubi

29/03/2024

Arta Mero në
MARRE

Arta Mero në "Tregime Pjeshkash": A jam unë motra e keqe?

Arta Mero

25/03/2024

Historike: Një kërkim jep sinjale pozitive që çiftet LGBTQ+ të mund të kenë fëmijët e tyre biologjik
MARRE

Historike: Një kërkim jep sinjale pozitive që çiftet LGBTQ+ të mund të kenë fëmijët e tyre biologjik

19/03/2024

Seksi: Kënaqësia, faktorët dhe rëndësia e tij për një jetë të përmbushur
MARRE

Seksi: Kënaqësia, faktorët dhe rëndësia e tij për një jetë të përmbushur

Përkthim

18/03/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia