MARRE

11 persona keqpërdorën seksualisht të miturën në Maqedoninë e Veriut
MARRE

11 persona keqpërdorën seksualisht të miturën në Maqedoninë e Veriut

Fisnik Xhelili

12/05/2023

N'semafor t'kuq: Ç'janë menstruacionet dhe pse ngurrojmë t'i thërrasim në emër?
MARRE

N'semafor t'kuq: Ç'janë menstruacionet dhe pse ngurrojmë t'i thërrasim në emër?

Fisnik Xhelili

30/04/2023

Nevojat e grave,
MARRE

Nevojat e grave, "peng" i inateve politike - produktet menstruale taksohen si produkte luksi

Fatlume Dervishi

12/04/2023

Këto janë katër fazat e ciklit menstural, mësoni simptomet e secilës prej tyre
MARRE

Këto janë katër fazat e ciklit menstural, mësoni simptomet e secilës prej tyre

28/12/2022

Skandal: Ish-policit që shfrytëzonte fëmijë nën 14 vjet për shërbime seksuale i ulet dënimi nga Gjykata e Apelit
MARRE

Skandal: Ish-policit që shfrytëzonte fëmijë nën 14 vjet për shërbime seksuale i ulet dënimi nga Gjykata e Apelit

Ardit Ramadani

21/12/2022

Edukimi për mënyrat e mbrojtjes nga shtatzanitë e paplanifikuara parandalon abortin, këto janë metodat më të sigurta
MARRE

Edukimi për mënyrat e mbrojtjes nga shtatzanitë e paplanifikuara parandalon abortin, këto janë metodat më të sigurta

Era Gjakova

18/09/2022

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia