MARRE

Në MV s'mund të lidhen kontrata para-martesore, pasojat e kësaj i përjetojnë kryesisht gratë
MARRE

Në MV s'mund të lidhen kontrata para-martesore, pasojat e kësaj i përjetojnë kryesisht gratë

Era Gjakova

23/11/2023

Për shëndetin seksual nxënësit
MARRE

Për shëndetin seksual nxënësit "mësojnë" nga interneti, kjo lëndë assesi të përfshihet në kurrikulat shkollore

Fisnik Xhelili

07/11/2023

Pesë vite pre e dhunës, sa i ka kushtuar Gj.A.-së rruga drejt pavarësisë?
MARRE

Pesë vite pre e dhunës, sa i ka kushtuar Gj.A.-së rruga drejt pavarësisë?

Era Gjakova

07/10/2023

Gati 40 përqind e 15 vjeçarëve kanë kryer marrëdhënie seksuale, kërkesa për pilula kontraceptive pa pagesë
MARRE

Gati 40 përqind e 15 vjeçarëve kanë kryer marrëdhënie seksuale, kërkesa për pilula kontraceptive pa pagesë

Fisnik Xhelili

27/09/2023

Në RMV gratë
MARRE

Në RMV gratë "rrjepen" financiarisht pa të drejtë nga gjinekologët amë, shërbimet s'duhet të paguhen

Fatlume Dervishi

17/06/2023

15 muaj burg për anesteziologun nga Tetova që incizoi pacientet gra në Tik-Tok
MARRE

15 muaj burg për anesteziologun nga Tetova që incizoi pacientet gra në Tik-Tok

17/05/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia