CEO

„Çdo ditë 8 mars” – Mollëkuqja filloi fushatën vetëdijësuese në Tetovë, Gostivar dhe Tearcë
CEO

„Çdo ditë 8 mars” – Mollëkuqja filloi fushatën vetëdijësuese në Tetovë, Gostivar dhe Tearcë

Fisnik Xhelili

01/03/2022

Tetovë: Profesoresha Jashari me urdhëra seksist, kërkon të kufizojë veshjen e nxënësve ndonëse të njëjtat kanë uniforma
CEO

Tetovë: Profesoresha Jashari me urdhëra seksist, kërkon të kufizojë veshjen e nxënësve ndonëse të njëjtat kanë uniforma

21/02/2022

Seksiste, të papërgjegjshme dhe të dëmshme për kauzën feministe - e cilëson „Mollëkuqja
CEO

Seksiste, të papërgjegjshme dhe të dëmshme për kauzën feministe - e cilëson „Mollëkuqja" deklaratën e Teuta Arifit në TV21

Ardit Ramadani

16/02/2022

Punëtorët seksual në RMV kërkuan të drejtat e tyre në shesh, „Mollëkuqja” mbështet kërkesat e tyre
CEO

Punëtorët seksual në RMV kërkuan të drejtat e tyre në shesh, „Mollëkuqja” mbështet kërkesat e tyre

Ardit Ramadani

17/12/2021

Fushata „Seen” përmbyllet me një mural, Luma: Shërben si alarm afatgjatë për të raportuar mesazhet ngacmuese
CEO

Fushata „Seen” përmbyllet me një mural, Luma: Shërben si alarm afatgjatë për të raportuar mesazhet ngacmuese

Ardit Ramadani

07/12/2021

Mollëkuqja: Vajzat t'i raportojnë mesazhet ngacmuese që pranojnë në rrjete sociale
CEO

Mollëkuqja: Vajzat t'i raportojnë mesazhet ngacmuese që pranojnë në rrjete sociale

Fisnik Xhelili

26/10/2021

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia