CEO

Kandidati në Kërçovë ka sulmuar gazetaren Salije Sadiku, Mollëkuqja: Mjaft me sulme ndaj grave
CEO

Kandidati në Kërçovë ka sulmuar gazetaren Salije Sadiku, Mollëkuqja: Mjaft me sulme ndaj grave

Rita Behadini

18/10/2021

Mollëkuqja: Gazetarët duhet të kenë kujdes si raportojnë për problemet e diskriminimit gjinor
CEO

Mollëkuqja: Gazetarët duhet të kenë kujdes si raportojnë për problemet e diskriminimit gjinor

Fisnik Xhelili

11/10/2021

Mollëkuqja i ekspozoi “në shesh” mesazhet ngacmuese që vajzat pranojnë në internet
CEO

Mollëkuqja i ekspozoi “në shesh” mesazhet ngacmuese që vajzat pranojnë në internet

Fisnik Xhelili

02/10/2021

“Mollëkuqja” morri pjesë në konferencën e parë ndërkombëtare “Gratë në Politikën e Jashtme”
CEO

“Mollëkuqja” morri pjesë në konferencën e parë ndërkombëtare “Gratë në Politikën e Jashtme”

Fisnik Xhelili

20/09/2021

17.09.2021, Komuna e Tetovës
CEO

Reagon "Mollëkuqja" : Urgjentisht të eleminohet gjuha e urrejtjes ndaj grave

17/09/2021

Fushata “SEEN”: Gratë dhe vajzat t’i raportojnë ngacmimet në rrjete sociale
CEO

Fushata “SEEN”: Gratë dhe vajzat t’i raportojnë ngacmimet në rrjete sociale

Fisnik Xhelili

14/09/2021

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia