CEO

CEO

"Nderi" i Elif Shafak, temë diskutimi në takimin e përmuajshëm të "Mollëkuqja"

Era Gjakova

31/01/2024

Përmbyllet me sukses programi i 'Mollëkuqja' për gazetarë të rinj, Ramadani: Sfiduese, por ja vlejti
CEO

Përmbyllet me sukses programi i 'Mollëkuqja' për gazetarë të rinj, Ramadani: Sfiduese, por ja vlejti

Fisnik Xhelili

27/01/2024

Përmbajtje shqetësuese dhe jonjerëzore shpërndahen për zhdukjen e 14 vjeçares Vanja Gjorçevska
CEO

Përmbajtje shqetësuese dhe jonjerëzore shpërndahen për zhdukjen e 14 vjeçares Vanja Gjorçevska

Ardit Ramadani

30/11/2023

CEO

"Të zëshëm dhe krenarë", nesër në Shkup marshohet për të drejtat e komunitetit LGBTQ+

23/06/2023

Mediat nxitën gjuhë të urrejtjes kundrejt dy vajzave të mitura, komentuesit „vërshuan
CEO

Mediat nxitën gjuhë të urrejtjes kundrejt dy vajzave të mitura, komentuesit „vërshuan" me ofendime dhe shpifje

02/04/2023

CEO

"Mollëkuqja" për deklaratën seksiste të zëvendësministrit Luçi: Mënyra e tillë e komunikimit përforcon dallimet dhe rolet gjinore

Rita Behadini

15/02/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia