SEKSIZËM
Seksiste, të papërgjegjshme dhe të dëmshme për kauzën feministe - e cilëson „Mollëkuqja
CEO

Seksiste, të papërgjegjshme dhe të dëmshme për kauzën feministe - e cilëson „Mollëkuqja" deklaratën e Teuta Arifit në TV21

Ardit Ramadani

16/02/2022

RMV, shoqëria “kufizon” gratë me aftësi të veçanta
N'THELB

RMV, shoqëria “kufizon” gratë me aftësi të veçanta

Zenel Miftari

15/03/2022

„Screenshot e n'polici
SEEN

„Screenshot e n'polici" - mbrojtja nga bullizmi në internet e vështirë, por jo e pamundur

Ardit Ramadani

29/04/2022

Intervistë, ministrja Petrovska: Nuk lejoj të defokusohem nga sulmet ndaj meje, luftë ndaj të gjitha formave të pabarazisë gjinore dhe dhunës
DORA VETË

Intervistë, ministrja Petrovska: Nuk lejoj të defokusohem nga sulmet ndaj meje, luftë ndaj të gjitha formave të pabarazisë gjinore dhe dhunës

Fatlume Dervishi

02/07/2022

RMV-ja „parajsë
SEEN

RMV-ja „parajsë" për ngacmuesit në internet, viktimat në vend të policisë i drejtohen familjes

Ardit Ramadani

07/07/2022

Tagged, një fotografi që të ndyshon jetën
SEEN

Tagged, një fotografi që të ndyshon jetën

Besa Tusha

13/07/2022