GRATË NË POLITIKË
Maqedonia e Veriut po e ndryshon Kodin Zgjedhor, a do të rritet numri i grave në Kuvend?
N'THELB

Maqedonia e Veriut po e ndryshon Kodin Zgjedhor, a do të rritet numri i grave në Kuvend?

Fatlume Dervishi

17/05/2023

Pushteti i painteresuar për të zbatuar politika për barazi gjinore, sekretariati për barazi akoma inekzistent
N'THELB

Pushteti i painteresuar për të zbatuar politika për barazi gjinore, sekretariati për barazi akoma inekzistent

Fatlume Dervishi

26/06/2023

Propozim-Rregullorja e Kuvendit të RMV-së nuk siguron barazi gjinore, ashtu si kërkon OSBE-ja
N'THELB

Propozim-Rregullorja e Kuvendit të RMV-së nuk siguron barazi gjinore, ashtu si kërkon OSBE-ja

Fatlume Dervishi

20/10/2023

Vjollcë Berisha në
SEKSIZËM

Vjollcë Berisha në "Llafe Grash": Burrat pozitën e grave në shoqëri e barazojnë vetëm me riprodhimin

Rita Behadini

10/01/2024

Vjollcë Berisha në
N'THELB

Vjollcë Berisha në "Llafe Grash": Nuk kam pasur pengesa që të mos jem në një pozicion vetëm sepse jam grua

Rita Behadini

11/01/2024

Vjollcë Berisha në
PASOJA

Vjollcë Berisha në "Llafe Grash": Edhe gratë kur ju vjen mundësia përpiqen të jenë ujk për njëra tjetrën

Rita Behadini

12/01/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia