SEEN

Në RMV zyrtarisht ka 294 pedofilë, shumica janë në liri „me raste” mund të informohemi se kush janë ato
SEEN

Në RMV zyrtarisht ka 294 pedofilë, shumica janë në liri „me raste” mund të informohemi se kush janë ato

Fisnik Xhelili

21/05/2022

Në RMV zyrtarisht ka 294 pedofilë, shumica janë në liri „me raste” mund të informohemi se kush janë ato
SEEN

Në RMV zyrtarisht ka 294 pedofilë, shumica janë në liri „me raste” mund të informohemi se kush janë ato

Fisnik Xhelili

18/05/2022

Childhood 2.0: Gjysma e fëmijëve të moshës 8-16 vjeçare shohin porno, këto video përmbajnë dhunë dhe agresion
SEEN

Childhood 2.0: Gjysma e fëmijëve të moshës 8-16 vjeçare shohin porno, këto video përmbajnë dhunë dhe agresion

Besa Tusha

12/05/2022

„Screenshot e n'polici
SEEN

„Screenshot e n'polici" - mbrojtja nga bullizmi në internet e vështirë, por jo e pamundur

Ardit Ramadani

29/04/2022

„Nëse është diçka që s'doni ta shohë gjyshja, mos e postoni
SEEN

„Nëse është diçka që s'doni ta shohë gjyshja, mos e postoni", si të jemi të sigurt në internet?

Era Aliu

26/04/2022

SEEN

"Përndjekja", aktorëve politik nuk u “ngutet” të miratojnë propozim-ndryshimet në Kodin Penal

Teuta Buçi

19/04/2022