FEMINISTING

Diskriminim dhe traditë patriarkale, çka shtyn gratë të ndryshojnë mbiemrin pas martese?
FEMINISTING

Diskriminim dhe traditë patriarkale, çka shtyn gratë të ndryshojnë mbiemrin pas martese?

Rita Behadini

21/08/2023

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?
FEMINISTING

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?

Almira Xhaferi

20/07/2023

FEMINISTING

"Vajzë që s'di çfarë flet", aktivizmi shumëvjeçar i Vlora Reçicës kurrë s'mjaftoi për masën patriarkale

Fisnik Xhelili

11/07/2023

Të qenurit grua e shpëtoi nga dajaku, por jo edhe nga dëmtimi i veturës, rrëfen Elmedina Abdulahi
FEMINISTING

Të qenurit grua e shpëtoi nga dajaku, por jo edhe nga dëmtimi i veturës, rrëfen Elmedina Abdulahi

Fisnik Xhelili

07/07/2023

“U bënë gratë të japin urdhëra”, Maksuti rrëfen sfidën e të qenurit e zëshme në një mes patriarkal
FEMINISTING

“U bënë gratë të japin urdhëra”, Maksuti rrëfen sfidën e të qenurit e zëshme në një mes patriarkal

Fisnik Xhelili

06/07/2023

FEMINISTING

"Kleopatra, një jetë", kush ishte Kleopatra dhe si u prezantua në publik figura e saj

Besarta Ramadani

10/06/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia