FEMINISTING

FEMINISTING

"Më shau si nëpër dhëmbë", shoqëria s'i ul dot gratë në krye të "odës", rrëfen Vjollcë Berisha

Fisnik Xhelili

23/05/2023

Sfidat e grave në politikën e „rezervuar
FEMINISTING

Sfidat e grave në politikën e „rezervuar" për burrat, flet nënkryetarja e LB, Besa Kadriu

Fisnik Xhelili

19/05/2023

FEMINISTING

"Nuk replikoj me gra", seksizmi s'mungon as në shtëpinë ligjvënëse, flet deputetja Arta Bilalli Zendeli

Fisnik Xhelili

18/05/2023

Woolf: Që gruaja të shkruajë letërsi, duhet të ketë para dhe një dhomë më vete
FEMINISTING

Woolf: Që gruaja të shkruajë letërsi, duhet të ketë para dhe një dhomë më vete

Besarta Ramadani

14/05/2023

L’Evenement: Një protestë nga barku i Anne kundrejt ligjeve dhe shoqërisë së Francës të viteve 60-ta
FEMINISTING

L’Evenement: Një protestë nga barku i Anne kundrejt ligjeve dhe shoqërisë së Francës të viteve 60-ta

Besa Tusha

19/04/2023

Sara Milenkovska në Tregime Pjeshkash: Shkruaj në ditarin tim, sepse dikush shkroi para meje dhe më dha forcë
FEMINISTING

Sara Milenkovska në Tregime Pjeshkash: Shkruaj në ditarin tim, sepse dikush shkroi para meje dhe më dha forcë

Sara Milenkovska

11/04/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia