FEMINISTING

Orientim në sferën akademike dhe personale, rrjeti Stella do të ofrojë mentorim për vajzat e shkollave të mesme
FEMINISTING

Orientim në sferën akademike dhe personale, rrjeti Stella do të ofrojë mentorim për vajzat e shkollave të mesme

Rita Behadini

05/09/2023

Diskriminim dhe traditë patriarkale, çka shtyn gratë të ndryshojnë mbiemrin pas martese?
FEMINISTING

Diskriminim dhe traditë patriarkale, çka shtyn gratë të ndryshojnë mbiemrin pas martese?

Rita Behadini

21/08/2023

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?
FEMINISTING

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?

Almira Xhaferi

20/07/2023

FEMINISTING

"Vajzë që s'di çfarë flet", aktivizmi shumëvjeçar i Vlora Reçicës kurrë s'mjaftoi për masën patriarkale

Fisnik Xhelili

11/07/2023

Të qenurit grua e shpëtoi nga dajaku, por jo edhe nga dëmtimi i veturës, rrëfen Elmedina Abdulahi
FEMINISTING

Të qenurit grua e shpëtoi nga dajaku, por jo edhe nga dëmtimi i veturës, rrëfen Elmedina Abdulahi

Fisnik Xhelili

07/07/2023

“U bënë gratë të japin urdhëra”, Maksuti rrëfen sfidën e të qenurit e zëshme në një mes patriarkal
FEMINISTING

“U bënë gratë të japin urdhëra”, Maksuti rrëfen sfidën e të qenurit e zëshme në një mes patriarkal

Fisnik Xhelili

06/07/2023