FEMINISTING

Maqedonia e Veriut rënditet e 44-ta në botë për ofrimin e sigurisë, paqes dhe barazisë grave
FEMINISTING

Maqedonia e Veriut rënditet e 44-ta në botë për ofrimin e sigurisë, paqes dhe barazisë grave

Ardit Ramadani

24/10/2023

Kontrolle pa pagesë në Shkup për gratë në menopauzë, prej 16 deri më 20 tetor, s'ka nevojë për termin as udhëzim
FEMINISTING

Kontrolle pa pagesë në Shkup për gratë në menopauzë, prej 16 deri më 20 tetor, s'ka nevojë për termin as udhëzim

Ardit Ramadani

13/10/2023

Besa dhe Justina Shkupi, kush ishin dhe si i portretizoi Petro Marko heroinat shqiptare?
FEMINISTING

Besa dhe Justina Shkupi, kush ishin dhe si i portretizoi Petro Marko heroinat shqiptare?

Besarta Ramadani

29/09/2023

Orientim në sferën akademike dhe personale, rrjeti Stella do të ofrojë mentorim për vajzat e shkollave të mesme
FEMINISTING

Orientim në sferën akademike dhe personale, rrjeti Stella do të ofrojë mentorim për vajzat e shkollave të mesme

Rita Behadini

05/09/2023

Diskriminim dhe traditë patriarkale, çka shtyn gratë të ndryshojnë mbiemrin pas martese?
FEMINISTING

Diskriminim dhe traditë patriarkale, çka shtyn gratë të ndryshojnë mbiemrin pas martese?

Rita Behadini

21/08/2023

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?
FEMINISTING

Pushimi menstrual, çka na tregon praktika botërore?

Almira Xhaferi

20/07/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia