DORA VETË

Aktivizmi për një vend më të mirë bëhet edhe nga larg, Nora Sulejmani rrëfen për 'Mollëkuqja'
DORA VETË

Aktivizmi për një vend më të mirë bëhet edhe nga larg, Nora Sulejmani rrëfen për 'Mollëkuqja'

Fisnik Xhelili

12/02/2024

Gratë në shkencën e rezervuar për burrat, bisedë me elektroinxhinieren Merita Dema
DORA VETË

Gratë në shkencën e rezervuar për burrat, bisedë me elektroinxhinieren Merita Dema

Fisnik Xhelili

26/01/2024

Hapi librarinë e parë për shqiptarët e diasporës, 'Mollëkuqja' bisedoi me Lirie Zenelin: Ka shumë interes
DORA VETË

Hapi librarinë e parë për shqiptarët e diasporës, 'Mollëkuqja' bisedoi me Lirie Zenelin: Ka shumë interes

Era Gjakova

23/01/2024

Volejbollistja me dhjetëra çmime Erjona Jonuzi për Mollëkuqja: Kisha paragjykime, por dëgjova zemrën
DORA VETË

Volejbollistja me dhjetëra çmime Erjona Jonuzi për Mollëkuqja: Kisha paragjykime, por dëgjova zemrën

Fisnik Xhelili

17/01/2024

Violeta Berisha, shqiptarja e parë në krye të bashkisë Fairview në ShBA
DORA VETË

Violeta Berisha, shqiptarja e parë në krye të bashkisë Fairview në ShBA

Fisnik Xhelili

14/01/2024

Jem Teutë, jem si Zana
DORA VETË

Jem Teutë, jem si Zana

Naim Iljazi

11/01/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia