DORA VETË

'E dua xhudon, përkundër sfidave', tha xhudistja Berna Sherifovska, që dëshmon se xhudo s'është sport i meshkujve
DORA VETË

'E dua xhudon, përkundër sfidave', tha xhudistja Berna Sherifovska, që dëshmon se xhudo s'është sport i meshkujve

Fisnik Xhelili

10/05/2024

Erjona dhe Defina u shpallën kampione në volejboll, ekipi i tyre fitoi tre ndeshjet finale
DORA VETË

Erjona dhe Defina u shpallën kampione në volejboll, ekipi i tyre fitoi tre ndeshjet finale

Fisnik Xhelili

21/04/2024

DORA VETË

"S'e vras mendjen për përfitimet as paragjykimet, i dua bletët" tha për 'Mollëkuqja' bletarja Mbresa Selimi

Fisnik Xhelili

19/04/2024

Albesa Demjaha në mesin e 50 grave kryesuese në teknologji në Norvegji: Më nominoi një koleg, të mbështesim njëri-tjetrin
DORA VETË

Albesa Demjaha në mesin e 50 grave kryesuese në teknologji në Norvegji: Më nominoi një koleg, të mbështesim njëri-tjetrin

Fisnik Xhelili

25/03/2024

Fitoi disa çmime në karate, flet Janina Dardhishta: Motiv e kam mamin, ishte kampione në vitet e 90-ta
DORA VETË

Fitoi disa çmime në karate, flet Janina Dardhishta: Motiv e kam mamin, ishte kampione në vitet e 90-ta

Fisnik Xhelili

13/03/2024

Sportet ekstreme dhe gratë, intervistë me Drita Abdiun: Dua më shumë gra të merren me paragliding
DORA VETË

Sportet ekstreme dhe gratë, intervistë me Drita Abdiun: Dua më shumë gra të merren me paragliding

Fisnik Xhelili

23/02/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia