SPORT
FNH ka ndryshuar rregulloren
SEKSIZËM

FNH ka ndryshuar rregulloren "seksiste" të veshjes , lojtaret e hendbollit do të mund të veshin pantollona të shkurta

Rita Behadini

02/11/2021

Dhjetë vite rresht është shpallur atletja e vitit, Drita Islami thotë se është e stërvitur mirë edhe për pengesat jashtë gare
DORA VETË

Dhjetë vite rresht është shpallur atletja e vitit, Drita Islami thotë se është e stërvitur mirë edhe për pengesat jashtë gare

Rita Behadini

09/12/2021

Erin Jackson u bë gruaja e parë me ngjyrë që fitoi medaljen e artë në patinazhin e shpejtë
DORA VETË

Erin Jackson u bë gruaja e parë me ngjyrë që fitoi medaljen e artë në patinazhin e shpejtë

15/02/2022

DORA VETË

"S'është për vajza", futbollistet s'i lodhë as patriarkati, as fusha e sportit, rrëfen Hava Mustafa

Fisnik Xhelili

12/05/2023

Kur një grua vendos rregulla në fushën e gjelbër të futbollit, Besa Lleshi thyen
DORA VETË

Kur një grua vendos rregulla në fushën e gjelbër të futbollit, Besa Lleshi thyen "rregullat" e patriarkatit

Fisnik Xhelili

22/06/2023

Volejbollistja me dhjetëra çmime Erjona Jonuzi për Mollëkuqja: Kisha paragjykime, por dëgjova zemrën
DORA VETË

Volejbollistja me dhjetëra çmime Erjona Jonuzi për Mollëkuqja: Kisha paragjykime, por dëgjova zemrën

Fisnik Xhelili

17/01/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia