PUSHIMI I LINDJES
Gratë të shfrytëzojnë pushimin e lindjes, planifikimi familjar nuk duhet të jetë pengesë për punësimin e tyre
PASOJA

Gratë të shfrytëzojnë pushimin e lindjes, planifikimi familjar nuk duhet të jetë pengesë për punësimin e tyre

Vjollca Aliti

24/01/2022

Ligji i cili mundëson pushim 12 mujor të lehonisë „flen
FEMINISTING

Ligji i cili mundëson pushim 12 mujor të lehonisë „flen" në parlament, as këtë vit s'do ketë ndryshime përkundër premtimeve

Ardit Ramadani

29/08/2022

Gratë në punë, kur është koha për pushim dhe ç'thotë ligji?
N'THELB

Gratë në punë, kur është koha për pushim dhe ç'thotë ligji?

Fatlume Dervishi

30/04/2023

Spitali i Tetovës hapi shkollën e gjidhënies, u ofron ndihmë shtatzënave për procesin e para dhe pas lindjes
N'THELB

Spitali i Tetovës hapi shkollën e gjidhënies, u ofron ndihmë shtatzënave për procesin e para dhe pas lindjes

Era Gjakova

28/12/2023

Numri i vogël i çerdheve në Maqedoninë e V. ndikon në papunësinë e grave
PASOJA

Numri i vogël i çerdheve në Maqedoninë e V. ndikon në papunësinë e grave

Fisnik Xhelili

25/01/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia