NGACMIM
Shumë vajza në Gostivar dhe Tetovë, pre e ngacmimeve seksuale në rrjetet sociale 
PASOJA

Shumë vajza në Gostivar dhe Tetovë, pre e ngacmimeve seksuale në rrjetet sociale 

Fatlume Dervishi

05/09/2021

Mollëkuqja i ekspozoi “në shesh” mesazhet ngacmuese që vajzat pranojnë në internet
CEO

Mollëkuqja i ekspozoi “në shesh” mesazhet ngacmuese që vajzat pranojnë në internet

Fisnik Xhelili

02/10/2021

Mollëkuqja: Vajzat t'i raportojnë mesazhet ngacmuese që pranojnë në rrjete sociale
CEO

Mollëkuqja: Vajzat t'i raportojnë mesazhet ngacmuese që pranojnë në rrjete sociale

Fisnik Xhelili

26/10/2021

Ngacmuesit që fshihen pas tastierave dhe ekraneve janë
SEEN

Ngacmuesit që fshihen pas tastierave dhe ekraneve janë "të fortë" vetëm në rrjete sociale

Besa Tusha

23/10/2021

Fuqia është larg vetëm një hap
SEEN

Fuqia është larg vetëm një hap

Besa Tusha

24/09/2021

SEEN

"Përndjekja" si vepër penale, ngacmimet ndaj vajzave duhet të presin disponimin politik për t'u sanksionuar

Teuta Buçi

08/11/2021