FILM
“Gratë në medie”, fokusi i Festivalit të Medieve në Shkup
FEMINISTING

“Gratë në medie”, fokusi i Festivalit të Medieve në Shkup

Rita Behadini

06/10/2021

FEMINISTING

"Nuk e dija në doja të martohesha apo jo, por kjo ishte diçka që të gjithë e bënin"

Besa Tusha

06/10/2021

Interneti ka sjellë probleme të reja që komunikimi virtual nuk mund t'i zgjidhë
SEEN

Interneti ka sjellë probleme të reja që komunikimi virtual nuk mund t'i zgjidhë

Besa Tusha

13/11/2021

Kur një vajzë bëhet grua?
MARRE

Kur një vajzë bëhet grua?

Besa Tusha

20/12/2021

La Loba shqiptare: Fahrije Hoti dhe “Zgjoi” i Blerta Bashollit
DORA VETË

La Loba shqiptare: Fahrije Hoti dhe “Zgjoi” i Blerta Bashollit

Besa Tusha

10/03/2022

Aktrimi për vajzat nuk është më 'tabu', Sabina M.Asllanaj thotë se kjo mendësi i takon të kaluarës
DORA VETË

Aktrimi për vajzat nuk është më 'tabu', Sabina M.Asllanaj thotë se kjo mendësi i takon të kaluarës

Fisnik Xhelili

06/12/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia