BARAZIA GJINORE
Gratë rrallë ruajnë identitetin përmes mbajtjes së mbiemrit pas martesës, s'ka të dhëna të sakta për këtë
PASOJA

Gratë rrallë ruajnë identitetin përmes mbajtjes së mbiemrit pas martesës, s'ka të dhëna të sakta për këtë

Fisnik Xhelili

18/03/2024

Albesa Demjaha në mesin e 50 grave kryesuese në teknologji në Norvegji: Më nominoi një koleg, të mbështesim njëri-tjetrin
DORA VETË

Albesa Demjaha në mesin e 50 grave kryesuese në teknologji në Norvegji: Më nominoi një koleg, të mbështesim njëri-tjetrin

Fisnik Xhelili

25/03/2024

N'THELB

"Vërtetim që bebja ekzistoi", në Angli u jepen certifikata grave që kanë përjetuar abort spontan

Përkthim

28/03/2024

Sistemi 'Amber Alert' për fëmijët e humbur u aplikua për herë të parë në Serbi, s'ka informacione për Maqedoninë e Veriut
N'THELB

Sistemi 'Amber Alert' për fëmijët e humbur u aplikua për herë të parë në Serbi, s'ka informacione për Maqedoninë e Veriut

Përkthim

02/04/2024

Fazat psikologjike të zhvillimit dhe krizat e pjekurisë: Përparim apo ngecje?
N'THELB

Fazat psikologjike të zhvillimit dhe krizat e pjekurisë: Përparim apo ngecje?

Muhamed Veliu

03/04/2024

Statistika: Gratë në MV s'e marrin hisen që ju takon, tradita më e fuqishme se ligji
PASOJA

Statistika: Gratë në MV s'e marrin hisen që ju takon, tradita më e fuqishme se ligji

Ardit Ramadani

09/10/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia