AUTORË
Jem Teutë, jem si Zana
DORA VETË

Jem Teutë, jem si Zana

Naim Iljazi

11/01/2024

Hapi librarinë e parë për shqiptarët e diasporës, 'Mollëkuqja' bisedoi me Lirie Zenelin: Ka shumë interes
DORA VETË

Hapi librarinë e parë për shqiptarët e diasporës, 'Mollëkuqja' bisedoi me Lirie Zenelin: Ka shumë interes

Era Gjakova

23/01/2024

Përmbyllet me sukses programi i 'Mollëkuqja' për gazetarë të rinj, Ramadani: Sfiduese, por ja vlejti
CEO

Përmbyllet me sukses programi i 'Mollëkuqja' për gazetarë të rinj, Ramadani: Sfiduese, por ja vlejti

Fisnik Xhelili

27/01/2024

CEO

"Nderi" i Elif Shafak, temë diskutimi në takimin e përmuajshëm të "Mollëkuqja"

Era Gjakova

31/01/2024

Pse jemi të dhunshëm?
PASOJA

Pse jemi të dhunshëm?

Muhamed Veliu

19/02/2024

CEO

"Mollëkuqja" në Tearcë, nxënësit diskutuan krijimtarinë e poetes Lindita Ahmeti

Era Gjakova

27/02/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia