SKANDAL
Skandal: 20 vjeçari ka detyruar një të mitur të kryejë akte seksuale me tjerë në këmbim të 1 mijë denarëve
PASOJA

Skandal: 20 vjeçari ka detyruar një të mitur të kryejë akte seksuale me tjerë në këmbim të 1 mijë denarëve

Ardit Ramadani

16/01/2023

Skandal, pacientja nga Tetova:
PASOJA

Skandal, pacientja nga Tetova: "Më dhanë diagnozë të rreme për kancer, m'i hoqën gjinjtë"

Ardit Ramadani

15/03/2023

RMV, 61-vjeçari nën hetime për plotësim të kënaqësive seksuale para fëmijëve
PASOJA

RMV, 61-vjeçari nën hetime për plotësim të kënaqësive seksuale para fëmijëve

Fisnik Xhelili

13/04/2023

Skandal në Tetovë: Anesteziologu V.D ka xhiruar për
PASOJA

Skandal në Tetovë: Anesteziologu V.D ka xhiruar për "Tik-Tok" pacientet në Gjinekologji

Ardit Ramadani

14/04/2023

15 muaj burg për anesteziologun nga Tetova që incizoi pacientet gra në Tik-Tok
MARRE

15 muaj burg për anesteziologun nga Tetova që incizoi pacientet gra në Tik-Tok

17/05/2023

Toksik dhe maskilist: Mollëkuqja
PASOJA

Toksik dhe maskilist: Mollëkuqja "përplas" mbështetësit dhe kritikët e Andrew Tate

Era Gjakova

17/07/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia