untitled-design-(58).png

RMV, 61-vjeçari nën hetime për plotësim të kënaqësive seksuale para fëmijëve

PASOJA

April 13th, 2023

Prokuroria Themelore Publike në Manastir ka iniciuar procedurë hetimore kundër një 61-vjeçari i cili dyshohet se ka kryer veprën penale të plotësimit të kënaqësive seksuale përballë tjerëve, nga neni 190 paragrafi 3 në lidhje me nenin 45 të Kodit Penal të Maqedonisë së Veriut.

Dyshimi i bazuar se i akuzuari e ka kryer veprën, buron nga provat e siguruara, duke përfshirë deklaratat verbale të dy vajzave nën moshën 14 vjeçare, para të cilave i dyshuari në disa raste ka kryer akte të kënaqësisë seksuale në vende publike

Prokuroria Themelore Publike

Prokurori publik kompetent në Gjykatën Themelore të Manastirit ka dorrëzuar propozim për caktimin e paraburgimit ndaj të dyshuarit.

LEXO EDHE KËTË: Rritet numri i pedofilëve, shumica në liri ndërsa veprimet e institucioneve sipërfaqësore

Fisnik Xhelili

Fisnik Xhelili

Fisnik Xhelili është zëvendëskryeredaktor në "Portalb.mk". Ai ka diplomuar në degën e Komunikimit Ndërkombëtar, ndërsa aktualisht vijon studimet e masterit në degën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Diplomacisë. Fisniku është bashkëthemelues i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja".

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia