RINIA
Sindromi
PASOJA

Sindromi "Andrew Tate", si mund të ndikojë te të rinjtë në Maqedoninë e Veriut?

Ilir Saliu

19/04/2023

RMV: As ligjet s'i parandalojnë dot fëmijët që të martohen, pasojat afatgjate
N'THELB

RMV: As ligjet s'i parandalojnë dot fëmijët që të martohen, pasojat afatgjate

Fisnik Xhelili

20/04/2023

N'THELB

"Ka pasoja potencialisht kancerogjene", çdo vit më shumë vajza përballen me pubertet të hershëm, pse?

Era Gjakova

10/09/2023

Për shëndetin seksual nxënësit
MARRE

Për shëndetin seksual nxënësit "mësojnë" nga interneti, kjo lëndë assesi të përfshihet në kurrikulat shkollore

Fisnik Xhelili

07/11/2023

Aktivizmi për një vend më të mirë bëhet edhe nga larg, Nora Sulejmani rrëfen për 'Mollëkuqja'
DORA VETË

Aktivizmi për një vend më të mirë bëhet edhe nga larg, Nora Sulejmani rrëfen për 'Mollëkuqja'

Fisnik Xhelili

12/02/2024

Fitoi disa çmime në karate, flet Janina Dardhishta: Motiv e kam mamin, ishte kampione në vitet e 90-ta
DORA VETË

Fitoi disa çmime në karate, flet Janina Dardhishta: Motiv e kam mamin, ishte kampione në vitet e 90-ta

Fisnik Xhelili

13/03/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia