LGBT
RMV, ligji për ndryshimin e gjinisë të martën në kuvend, „Mollëkuqja
MARRE

RMV, ligji për ndryshimin e gjinisë të martën në kuvend, „Mollëkuqja" ju bën thirrje deputetëve për reflektim

Ardit Ramadani

17/03/2022

Transgjinorët, në pritje të ndryshimeve ligjore për avancimin e të drejtave të tyre
SEKSIZËM

Transgjinorët, në pritje të ndryshimeve ligjore për avancimin e të drejtave të tyre

Era Gjakova

30/04/2022

Në RMV shumë të infektuar me HIV nuk e dinë se e kanë sëmundjen, 21 të vdekur për 4 vite
PASOJA

Në RMV shumë të infektuar me HIV nuk e dinë se e kanë sëmundjen, 21 të vdekur për 4 vite

Ardit Ramadani

01/12/2022

ANALIZË - N'kampanjë kah oksidenti, n'veprime kah orienti
N'THELB

ANALIZË - N'kampanjë kah oksidenti, n'veprime kah orienti

Fisnik Xhelili

17/04/2023

CEO

"Të zëshëm dhe krenarë", nesër në Shkup marshohet për të drejtat e komunitetit LGBTQ+

23/06/2023

Në Maqedoninë e Veriut çdo e dhjeta vajzë përjeton dhunë online, shteti s'bën sa duhet në parandalim dhe dënim
SEKSIZËM

Në Maqedoninë e Veriut çdo e dhjeta vajzë përjeton dhunë online, shteti s'bën sa duhet në parandalim dhe dënim

Fisnik Xhelili

28/09/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia